Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kotiketsuppi

Auringon kypsyttämät ja mehevät tomaatit surautetaan ketsupiksi jossa maistuu kesä.

Kotiketsuppi

n. 1 kg kypsiä tomaatteja

2–3 sipulia

2 punaista paprikaa

1 ½ dl fariinisokeria

1 ½ dl viinietikkaa

2 tl suolaa

½ tl neilikkaa

½ tl kardemummaa

1. Kasta tomaatit kiehuvaan veteen ja kuori ne.

2. Paloittele kasvikset.

3. Sekoita kattilassa fariinisokeri, viinietikka ja suola.

4. Kuumenna ja lisää kasvikset. Keitä noin tunti.

5. Kaada neste talteen ja lisää sitä tarvittaessa soseutuksen aikana.

6. Soseuta seos joko sauvasekoittimella tai sosemyllyllä.

7. Mausta sose ja kaada hyvin pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi