Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Italialaista sitruunakanaa

Pirtsakka sitruuna antaa raikkautta ja c-vitamiinia kesäruokiin.

Italialaista sitruunakanaa

7-8 isoa broilerin rintafileetä

suolaa, pippuria

vehnäjauhoja

noin 1 dl oliiviöljyä

2 sitruunan mehu

2 sitruunan kuori raastettuna

2 dl valkoviiniä tai omenamehua

voita

tarjoiluun 3 sitruunaa

1. Leikkaa broilerifileet puoliksi, mausta suolalla ja pippurilla.

2. Pyörittele fileepaloja kulhossa vehnäjauhoissa.

3. Kuumenna reilusti öljyä paistinpannulla ja lisää jauhotetut fileepalat.

4. Ruskista kevyesti molemmin puolin.

5. Lisää pannulle ripaus suolaa makusi mukaan, sitruunan mehu, raastettu sitruunan kuori sekä valkoviini.

6. Hauduta hiljakseen kannen alla 10-15 minuuttia. Käännä fileepaloja välillä.

7. Nosta pannu liedeltä ja lisää muutama nokare kylmää voita. Anna voin sulaa kannen alla.

8. Asettele fileet tarjoilulautaselle vuorotellen sitruunaviipaleiden kanssa. Tarjoa heti.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi