Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kala-kasvisnyytit

Kalastaessa saa nauttia upeasta suomalaisesta järvimaisemasta ja samalla saattaa saada lautasellekin ihania herkkuja.

Kala-kasvisnyytit

800 g kalafileetä (kirjolohta, haukea, siikaa, ahventa)

suolaa

sitruunapippuria

mustapippurirouhetta

sitruunamehua

1 prk (noin 200 g) fetaa

500 g kasvissuikaleita

3 valkosipulinkynttä

1 dl ruohosipulisilppua

nokare voita tai 1tl öljyä

1. Leikkaa kala annospaloiksi, noin 6 annosta.

2. Nosta palat reilun kokoisten leivinpaperipalojen päälle, pane alle samankokoiset foliopalat.

3. Mausta kalat suolalla, pippureilla ja sitruunamehulla.

4. Pane kalapalojen päälle kerroksittain murennettua fetaa, kasvissuikaleita, hienonnettua valkosipulia ja ruohosipulia.

5. Pane jokaiseen nyyttiin nokare voita tai 1tl öljyä.

6. Sulje nyytit tiiviisti ja kypsennä grillissä tai uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia.

7. Tarjoa uusien perunoiden ja vihersalaatin kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi