Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kuminainen porkkanasosekeitto, Rucolaöljy

Rucola kuuluu kaalien sukuun, mihin viittaa sen suomenkielinen nimi sinappikaali.

Kuminainen porkkanasosekeitto

1 kg porkkanoita

2 perunaa

1 ½ l vettä + 2 kasvisliemikuutiota

½ rkl kuminaa

suolaa, mustapippuria

1. Kuori ja paloittele porkkanat ja perunat. Keitä kypsiksi kasvisliemessä

ja soseuta.

2. Mausta murskatuilla kuminan siemenillä, mustapippurilla ja suolalla.

3. Ripauta annoksien päälle hieman vihreää rucolaöljyä.

Rucolaöljy

nippu rucolaa

1 dl öljyä

hieman suolaa

1 rkl sitruunamehua

1. Sekoita rucola, öljy, suola ja sitruunamehu sauvasekoittimella tasaiseksi.

2. Anna maun tasaantua. Käytä tarvittaessa ohentamiseen öljyä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi