Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Puutarhurin kesälimonadi

Ruusunlehdet ja mansikkaviipaleet kruunaavat kauniin kesäjuoman.

Puutarhurin kesälimonadi

2 ½ l vettä

1 litra huuhdeltuja mustaherukan lehtiä tai 1 litra raparperin paloja

kourallinen ruusun terälehtiä omasta puutarhasta

2 sitruunan mehu

1-3 dl hunajaa tai sokeria

jääpaloja

1. Kiehauta vesi ja kaada se toiseen kattilaan, jossa ovat mustaherukanlehdet tai raparperinpalat, sekä ruusun terälehdet, sitruunamehu ja hunaja tai sokeri.

2. Sekoita ja peitä kattila kannella tai kelmulla.

3. Anna hautua yön yli.

4. Siivilöi juoma ja pullota.

5. Juoma säilyy jääkaapissa tai kellarissa muutaman päivän.

6. Koristele juoma ruusunlehdillä ja mansikkaviipaleilla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi