Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Tomaattinen jauhelihakastike

Uuden sadon kasviksista ja yrteistä saat upean kesäisen maun.

Tomaattinen jauhelihakastike

2 kesäsipulia varsineen

2 porkkanaa

pala selleriä

1–2 rkl ruokaöljyä

400 g jauhelihaa

2-3 dl tomaattimurskaa tuoreista tomaateista

4 dl vettä

1 lihaliemikuutio

1 tl suolaa

½ tl mustapippurirouhetta

½ tl sokeria

1 dl hienonnettuja yrttejä (esim. basilika, oregano, ruohosipuli, persilja)

1. Hienonna kesäsipulit varsineen.

2. Pese ja kuori porkkanat ja selleri, raasta ne.

3. Kuumenna öljy pannussa tai kasarissa. Ruskista siinä jauheliha ja sipuli. Lisää mausteet.

4. Lisää tomaattimurska ja kypsennä 5 minuuttia.

5. Lisää kasvisraasteet, vesi, ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia.

6. Lisää hienonnetut tuoreet yrtit. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi