Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Mozzarellasalaatti

Lempeän makuinen mozzarella on monipuolinen juusto ruoanvalmistuksessa. Se sopii mm. salaatteihin, paistoksiin ja pizzoihin.

Mozzarellasalaatti

3 dl kuviopastaa

Marinadi:

2 rkl öljyä

2 rkl balsamiviinietikkaa

2 rkl appelsiinimehua

ripaus suolaa

1 tl sokeria

½ tl rouhittua mustapippuria

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

tuoretta basilikaa

125 g mozzarellaa

1 rasia kirsikkatomaatteja

tammenlehväsalaattia

basilikan lehtiä

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo pasta vedellä ja valuta.

2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi ja kirsikkatomaatit puoliksi.

4. Vuoraa laakea tarjoiluastia revityillä salaatinlehdillä.

5. Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit. Koristele basilikan lehdillä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi