Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Lukijalta

Etlarin eväät: Liha-kasvisvartaat

Varaa grillausta ennen aikaa lihan marinointiin, jotta maut ehtivät imeytyä kunnolla.

Liha-kasvisvartaat

600 g naudan ulkofileetä

Marinadi:

1/2 sitruuna

4 valkosipulinkynttä

1 dl öljyä

2 tl suolaa

2 tl oreganoa, rosmariinia tai tuoreita yrttejä

mustapippuria myllystä

Lisäksi paloiteltuna: sipulia, paprikaa, kirsikkatomaatteja ja tuoreita herkkusieniä

1. Raasta sitruunan kuori hienoksi raasteeksi ja purista mehu.

2. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi lastuiksi. Sekoita marinadin ainekset.

3. Leikkaa liha noin 3 x 3 cm:n kuutioiksi. Laita palat lujaan muovipussiin ja kaada marinadi päälle.

4. Purista ilma pois ja sulje pussi tiiviisti. Kääntele paloja silloin tällöin.

5. Anna maustua vähintään pari tuntia, mieluiten yli yön.

6. Ota liha lämpenemään vähintään puoli tuntia ennen grillaamista.

7. Pujota palat vartaisiin. Voit tehdä liha- ja kasvisvartaita tai yhdistää paloiteltuja kasviksia lihavartaisiin.

8. Grillaa noin 10-15 minuuttia välillä käännellen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi