Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Broileri-kaalikeitto

Keitetyn kaalin tuoksu ei miellytä kaikkia. Jos lisäät keitinveteen tilkan viinietikkaa tai sitruunaa, tuoksu muuttuu ruokahalua herättäväksi.

Broileri-kaalikeitto

n. 1 kg varhaiskaalia

2 sipulia

2 rkl sitruunamehua

5 perunaa

4 valkosipulin kynttä

2 l kanalientä

n. 400 g kypsää broileria (grillattua tai paistettua)

(3 maustekurkkua)

hienonnettua tilliä

suolaa ja pippuria

1. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit. Kuori ja paloittele perunat.

2. Lisää kaali, sipuli ja sitruunamehu kiehuvaan kanaliemeen ja kypsennä noin 20 minuuttia.

3. Lisää perunat joukkoon ja keitä vielä noin 15 minuuttia.

4. Lisää kypsät pienet broilerinpalat, suikaloitu maustekurkku ja tillisilppu.

5. Kuumenna ja mausta keitto mieleiseksi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi