Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Ahvenanmaan pannukakku

Perinteinen Ahvenanmaan pannukakku valmistetaan joko manna- tai riisipuuroon ja tarjoillaan jäätelön tai kermavaahdon ja hillon kera.

Ahvenanmaan pannukakku

5 dl maitoa keittämiseen

1 dl mannasuurimoita

5 dl kylmää maitoa

1-2 dl vehnäjauhoja

2-3 munaa

½ tl suolaa

½-1 dl sokeria

2 tl kardemummaa

1. Keitä maidosta ja mannasuurimoista puuro.

2. Sekoita valmiin puuron joukkoon kylmä maito ja muut aineet.

3. Kaada taikina leivinpaperin päälle syvälle uunipellille ja paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.

4. Tarjoa haaleana jäätelön tai kermavaahdon ja hillon kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi