Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Avokadorullat

Kuva: Annukka Roth

28 kpl

Tahna:

1 kypsä tai hieman ylikypsä avokado

4 rkl fetajuustoa mausteöljyssä + 4 rkl öljyä samasta pakkauksesta

3 valkosipulinkynttä raastettuina

200 g valkosipulin makuista tuorejuustoa

4 isoa tortillalettua

8 ruukkusalaatinlehteä

Lisäksi: coctailtikkuja

1. Hienonna avokado haarukalla tai aja tahnaksi tehosekoittimessa. Hienonna myös feta öljyineen.

2. Sekoita tuorejuustoon avokado, feta sekä raastettu valkosipuli.

3. Jaa täyte neljän tortillaletun pinnalle ja lisää päälle salaatinlehdet. Pyöritä tiukiksi rulliksi. Leikkaa paloiksi ja pujota coctailtikkuihin.

Vinkki! Maidottoman version saat tuplaamalla avokadon määrän ja jättämällä juuston pois.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi