Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Omar-persimonit

Kuva: Annukka Roth

Neljälle

4 kpl kypsiä persimoneja

200 g Omar-makeisia

0,5 dl kuohukermaa

30 g tummaa suklaata

kourallinen cashewpähkinöitä

Lisäksi: jäätelötikkuja

1. Pese persimonit ja poista niistä kannat. Murskaa cashewpähkinät.

2. Työnnä kannan kohdalta jäätelötikku mahdollisimman syvälle persimoniin.

3. Keitä kuohukerma ja Omar-makeiset keskenään. Sekoita, kunnes Omarit ovat sulaneet kermaan.

4. Nosta persimonit leivinpaperin tai ritilän päälle. Kaada keitos persimonien päälle ja pyörittele persimoneja aluksi seoksessa. Valuta sitten pinnalle tummaa suklaata raidoiksi ja ripottele päälle pähkinämurskaa. Anna jähmettyä.

5. Jähmettymistä voi nopeuttaa käyttämällä kuorrutettua persimonia pakastimessa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi