Aiheet
Reseptit

Omar-persimonit

Kuva: Annukka Roth

Neljälle

4 kpl kypsiä persimoneja

200 g Omar-makeisia

0,5 dl kuohukermaa

30 g tummaa suklaata

kourallinen cashewpähkinöitä

Lisäksi: jäätelötikkuja

1. Pese persimonit ja poista niistä kannat. Murskaa cashewpähkinät.

2. Työnnä kannan kohdalta jäätelötikku mahdollisimman syvälle persimoniin.

3. Keitä kuohukerma ja Omar-makeiset keskenään. Sekoita, kunnes Omarit ovat sulaneet kermaan.

4. Nosta persimonit leivinpaperin tai ritilän päälle. Kaada keitos persimonien päälle ja pyörittele persimoneja aluksi seoksessa. Valuta sitten pinnalle tummaa suklaata raidoiksi ja ripottele päälle pähkinämurskaa. Anna jähmettyä.

5. Jähmettymistä voi nopeuttaa käyttämällä kuorrutettua persimonia pakastimessa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Lue seuraavaksi