Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Rocky road

Kuva: Annukka Roth

Puolikas uunipellillinen

200 g pähkinäsuklaata

100 g valkosuklaata

kourallinen chilikuorrutteisia pähkinöitä

kourallinen mulperimarjoja

kourallinen minivaahtokarkkeja

1. Sulata suklaat omissa kulhoissaan joko käyttämällä vesihaudetta tai mikroaaltouunia.

2. Levitä pähkinäsuklaa leivinpaperin päälle.

3. Levitä valkosuklaa raidoiksi lusikasta valuttamalla.

4. Ripottele pinnalle pähkinät, marjat ja vaahtokarkit.

Anna jähmettyä. Nopeuttaaksesi jähmettymistä voit käyttää pakastinta.

Vinkki! Halutessasi voit maustaa pohjalla olevaa suklaata chilillä, kardemummalla tai kanelilla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi