Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Rocky road

Kuva: Annukka Roth

Puolikas uunipellillinen

200 g pähkinäsuklaata

100 g valkosuklaata

kourallinen chilikuorrutteisia pähkinöitä

kourallinen mulperimarjoja

kourallinen minivaahtokarkkeja

1. Sulata suklaat omissa kulhoissaan joko käyttämällä vesihaudetta tai mikroaaltouunia.

2. Levitä pähkinäsuklaa leivinpaperin päälle.

3. Levitä valkosuklaa raidoiksi lusikasta valuttamalla.

4. Ripottele pinnalle pähkinät, marjat ja vaahtokarkit.

Anna jähmettyä. Nopeuttaaksesi jähmettymistä voit käyttää pakastinta.

Vinkki! Halutessasi voit maustaa pohjalla olevaa suklaata chilillä, kardemummalla tai kanelilla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi