Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Viili

1 l täysmaitoa

1 rkl viiliä

1. Sekoita viili tilkkaan maitoa. Sekoita hieman venyväksi. Lisää seos huoneenlämpöiseen maitoon.

2. Kaada viili astioihin. Peitä ne liinoilla tai kansilla. Jätä kypsymään huoneenlämpöön vuorokaudeksi. Nosta sen jälkeen viili kylmään ja nauti kylmänä. Viili säilyy noin viikon.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi