Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Viili

1 l täysmaitoa

1 rkl viiliä

1. Sekoita viili tilkkaan maitoa. Sekoita hieman venyväksi. Lisää seos huoneenlämpöiseen maitoon.

2. Kaada viili astioihin. Peitä ne liinoilla tai kansilla. Jätä kypsymään huoneenlämpöön vuorokaudeksi. Nosta sen jälkeen viili kylmään ja nauti kylmänä. Viili säilyy noin viikon.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi