Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Karjalanpaisti

 1 kg karjalanpaisti lihaa

 3 keskikokoista sipulia

 10 kpl maustepippuria

 2 porkkanaa

 vettä

 2 rkl rypsiöljyä

 suolaa

 2 kpl laakerinlehteä

 1. Paista lihoja pienissä erissä kuumalla pannulla öljyssä, niin että saavat väriä. Mausta suolalla.

 2. Lisää vuokaan lihojen päälle viipaloitua porkkanaa, sipulit lohkoina.

 3. Paista loput lihat, mausta suolalla ja kaada edellisten päälle.

 4. Lisää joukkoon maustepippurit ja laakerinlehdet.

 5. Kaada paistopannulle vettä ja anna kiehahtaa, ja kaada lihojen päälle. Vettä niin, että lihat peittyvät.

 6. Paista uunissa peitettynä 200 asteessa noin 3 tuntia. Sekoita varovasti pari kertaa kypsentämisen aikana.

 7. Tarkista mureus, maku ja kypsyys. Lisää mausteita tarpeen mukaan.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X