Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Kirkaslieminen kalakeitto

 1 l vettä

 1 laakerinlehti

 maustepippureita ja suolaa

 pala purjoa

 pieni pala selleriä

 1 palsternakka

 1 porkkana

 6 perunaa

 500 g siika-, kuha- tai ahvenfileetä

 1 sitruunan mehu

 1 dl maustekurkkua suikaleina

 1 valkosipulinkynsi

 reilusti ruohosipulia silputtuna

1. Lisää kiehuvaan veteen mausteet ja suikaloidut kasvikset.

2. Keitä kasvikset lähes kypsiksi ja lisää joukkoon kuutioidut perunat ja hetken päästä kalapalat.

3. Keitä hiljaa hauduttaen kypsäksi.

4. Lisää tarvittaessa vettä.

5. Mausta kypsä keitto sitruunamehulla, kurkkusuikaleilla ja ruohosipulilla.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X