Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Broileribolognese

400 g broilerin jauhelihaa

1 rkl öljyä

1 sipuli

3 valkosipulinkynttä

2 porkkanaa

pala juuriselleriä

2 rkl tomaattipyreetä

400 g tomaattimurskaa

3 dl vettä

1 kanaliemikuutio

2 tl oreganoa, 1 tl suolaa, 1 tl mustapippuria

1. Kuori kasvikset. Hienonna sipulit. Pilko porkkanat ja selleri hyvin pieniksi kuutioiksi.

2.Kuumenna öljy paistinpannulla. Murenna liha pannulle ja paista se kypsäksi.

3.Lisää sipulit, juurekset ja tomaattipyree. Kuumenna hetki sekoitellen.

4.Lisää tomaattimurska ja vesi. Murenna sekaan liemikuutio.

5.Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla.

6.Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta kannen alla noin puoli tuntia. Lisää nestettä tarvittaessa.

7.Tarjoa täysjyvä spagetin kera.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X