5 dl (noin 300 g) makaronia
400 g jauhelihaa
1 sipuli
7 ½ dl maitoa
3 munaa
1–2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
jauhelihamaustetta
1. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä melkein kypsiksi. Kumoa siivilään ja valuta vesi pois.
2. Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa ja mausta suolalla, pippurilla ja jauhelihamausteella.
3. Sekoita maito ja munat keskenään ja mausta munamaito ripauksella suolaa ja pippuria.
4. Yhdistä ainekset ja kumoa voideltuun uunivuokaan.
5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia. Peitä foliolla, jos pinta ruskistuu liikaa.
6. Laatikko on valmis, kun munamaito on hyytynyt ja laatikon pinta on saanut kauniin paistovärin.