Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Liha-makaronilaatikko

5 dl (noin 300 g) makaronia

400 g jauhelihaa

1 sipuli

7 ½ dl maitoa

3 munaa

1–2 tl suolaa

1 tl rouhittua mustapippuria

jauhelihamaustetta

1. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä melkein kypsiksi. Kumoa siivilään ja valuta vesi pois.

2. Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa ja mausta suolalla, pippurilla ja jauhelihamausteella.

3. Sekoita maito ja munat keskenään ja mausta munamaito ripauksella suolaa ja pippuria.

4. Yhdistä ainekset ja kumoa voideltuun uunivuokaan.

5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia. Peitä foliolla, jos pinta ruskistuu liikaa.

6. Laatikko on valmis, kun munamaito on hyytynyt ja laatikon pinta on saanut kauniin paistovärin.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X