Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Talvinen juurespata

3 porkkanaa

 3 pientä punajuurta

 150 g lanttua

 1 palsternakka

 2 sipulia

 3 valkosipulinkynttä

 rypsiöljyä

 mustapippuria, timjamia, suolaa

 4 dl kasvislientä

 1. Kuori lanttu, punajuuret ja palsternakka, pese porkkanat.

 2. Pilko juurekset. Kuori ja lohko sipulit, murskaa valkosipulin kynnet rikki.

 3. Kuullota sipuleita öljyssä hetki.

 4. Sekoita juureskuutiot pataan tai uunivuokaan.

 5. Ripottele päälle mausteet ja sipulit, sekoita.

 6. Kaada pannulle vesi ja kasvisfondi kiehauta ja kaada kasvisliemi pataan.

 7. Laita padan päälle kansi ja kypsennä 175-asteessa vajaa tunti.

 8. Tarkista maku ja kypsyys.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X