Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Broileririsotto

400 g broileria suikaleina

170g pekonia suikaleina

suolaa, broilerimaustetta, chiliä

1 sipuli

2 rkl öljyä

1 porkkana

1 tl currya

1-2 tl kurkumaa

2,5 dl risottoriisiä

7 dl kanalientä

1 pss herne-maissi-paprikaa

 1. Ruskista broilerisuikaleet ja pekoni kypsiksi. Mausta suolalla, broilerimausteella ja ripauksella chiliä.

 2. Nosta ne hetkeksi syrjään odottamaan.

 3. Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkana.

 4. Kuullota niitä öljyssä. Lisää curry, kurkuma sekä risottoriisi.

 5. Kääntele hetken aikaa, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

 6. Lisää joukkoon vähitellen kuumaa kanalientä samalla hyvin sekoittaen.

 7. Anna risoton kypsyä n. 15-20 min.

 8. Sekoita joukkoon broileri-pekonisuikaleet sekä pakastekasvikset. Kuumenna.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X