Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Tuorejuusto-tomaattikastike pastalle

1 rkl öljyä

2 valkosipulinkynttä

400 g tomaattimurskaa

1 kasvisliemikuutio

100 g tuorejuustoa

200 g tuoretta pinaattia

ripaus suolaa, sokeria, mustapippuria

Tarjoiluun:

tuoretta basilikaa

parmesaanijuustoa

1.Kuumenna öljy pannulla ja lisää hienonnettu valkosipuli.

2.Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä ja lisää tomaattimurska, sekä kasvisliemikuutio.

3.Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.

4.Lisää tuorejuusto ja huuhdeltu, hienonnettu pinaatti ja anna kiehua vielä 5 minuuttia.

5.Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.

6.Sekoita keitetty pasta kastikkeen joukkoon ja ripottele pinnalle basilikaa ja parmesaania.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X