Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Siskonmakkarakeitto

1 l lihalientä

 2 porkkanaa

 pala lanttua

 6 perunaa

 pala purjoa

 300 g siskonmakkaroita

 (persiljaa)

1. Pese ja kuori juurekset ja perunat.

2. Leikkaa porkkanat ja lanttu kuutioiksi ja lisää kiehuvaan lihaliemeen.

3. Keitä 10 min. Lisää lohkotut perunat.

4. Halkaise purjo ja huuhtele kylmässä vedessä. Viipaloi ohuiksi puolirenkaiksi.

5. Kun kasvikset ovat kypsiä, “lypsä” siskonmakkaroista makkaramassa nokareina keittoon. Lisää myös purjorenkaat.

6. Anna keiton poreilla noin 5 minuuttia.

7. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Ripottele pinnalle persiljaa.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X