Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Pannuleipä

1 dl vehnänalkioita

1 dl kauraleseitä

1 pss (11 g) kuivahiivaa

5-5 ½ dl vehnäjauhoja

3 dl vettä

1 tl suolaa

1 rkl juoksevaa hunajaa

½ dl öljyä

Voiteluun: öljyä

Pinnalle:

100 g kirsikkatomaattia ja muutama tuore rosmariininoksa

Sekoita vehnänalkiot, kauraleseet ja kuivahiiva vehnäjauhoihin. Lämmitä vesi 42-asteiseksi eli kädenlämpöä lämpimämmäksi. Sekoita veteen suola ja hunaja. Alusta jauhot taikinaan vähitellen. Lisää lopuksi öljy. Kohota taikinaa lämpimässä paikassa leivinliinan alla noin 30 minuuttia. Mikro on vedoton ja lämmin paikka kohottamiseen. Huom! Ei mikroa päälle!

Jaa taikina kahteen osaan. Taputtele taikinapalat leivinpaperin päälle pyöreiksi, litteiksi leiviksi. Tee leipiin sormella painaumia. Puolita kirsikkatomaatit ja irrottele rosmariini pieniksi oksiksi. Painele tomaattien puolikkaat ja rosmariini kuoppiin. Voitele leivät öljyllä ja paista leipiä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes ovat kypsiä.

Voi pakastaa, jos ei mene kerralla

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi