Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Osterivinokasvokki

1 pieni purjo
1 pieni punainen paprika
2 pkt osterivinokkaita
1 pkt siitakesieniä
2 valkosipulin kynttä
1,5 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl rypsiöljyä
½ dl omenatäysmehua
2 rkl soijakastiketta
2 tl perunajauhoja
¼ tl mustapippuria
ripaus chiliä tai sweetchilikastiketta


Pinnalle:
silputtua rakuunaa tai persiljaa ja timjamia


Suikaloi huuhdeltu purjo ja paprika. Suurimmat sienet kannattaa suikaloida, mutta pienet sienet voi vain puolittaa. Murskaa valkosipulin kynnet ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy vokki- tai paistinpannulla. Kuullota valkosipulia ja inkivääriä pari minuuttia kuumassa öljyssä.
Lisää purjo ja paprika ja paista muutama minuutti. Lisää sienet. Paista noin 5 minuuttia, kunnes sienet ovat saaneet hiukan väriä. Sekoita omenamehun joukkoon soijakastike, perunajauhot, pippuri ja chili. Kaada seos sienien joukkoon ja sekoita. Kiehauta ja nosta tarjolle. Lisänä maistuu nuudelit.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi