Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Lahtelaisravintolat haastetaan lisäämään kasvisruokatarjontaa ympäristöviikolla

Ravintolat ja kahvilat voivat ilmoittautua mukaan Ympäristöviikon Kasvisruokafestareille omilla annoskokonaisuuksillaan. Kuva: Katja Luoma

Lahtelaisen lihamukin rinnalle nostetaan kasvisruokavaihtoehtoja Lahden seudun Ympäristöviikolla ja Päijät-Hämeen Ravitsemusviikolla 16.–22.9.

Paikallisia ravintoloita, kahviloita ja muita ravitsemusliikkeitä kannustetaan osallistumaan Kasvisruokafestariin ja tarjoamaan omalla tyylillä tehtyä kasvisruokaa tai kasvismaistiaisia edullisesti. Tarjottava voi olla kasvisruokaa tai vegaaniruokaa. Tarjottavan täytyy olla kokonaisuus, kuten ateria, ruokasalaatti, leivonnainen tai smoothie.

Yritykset voivat ilmoittautua mukaan Kasvisruokafestariin ilmoittautumislomakkeella ymparistoviikko.fi-sivuilla.

Tavoitteena on kehittää alueen kasvisruokatarjontaa ja tehdä sitä näkyvämmäksi kuluttajille. Mukaan lähtevät yritykset pääsevät yhteiselle kasvisruokavaihtoehtoja esittelevälle Visit Lahti -sivulle ja saavat ovenpieleensä tarran ”Meillä on tarjolla maukasta kasvisruokaa”.

Milja Kungas
milja.kungas@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi