Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Tyrnivispipuuro

Tyrni on suomalaisista luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain. Vajaa 1 dl tyrnimarjoja kattaa päivittäisen suositellun C-vitamiinitarpeen.

Tyrnivispipuuro

1 l vettä

200 g tyrnimarjoja

1,5 dl sokeria

0,5 tl suolaa

2 dl kauramannasuurimoita

1tl vaniljasokeria

1. Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja suola. Kuumenna kiehuvaksi.

2. Vispilöi joukkoon mannasuurimot. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Soseuta tyrnimarjat ja lisää valmiin puuron joukkoon. Sekoita.

4. Mausta puuro vaniljasokerilla.

5. Jäähdytä kylmäksi ja vatkaa kuohkeaksi.

6. Tarjoa maidon tai vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi