Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Broileribolognese

Arjen kuluissa voi säästää tekemällä ruokaa itse, joten ruoanlaittotaidot kannattaa ottaa haltuun.

Broileribolognese

0,4 kg broilerin jauhelihaa

1 rkl öljyä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 porkkana

1 rkl öljyä

1 tl balsamiviinietikkaa

1 kanaliemikuutio

suolaa, mustapippuria ja basilikaa

1 prk (400g) tomaattimurskaa

2 dl vettä

2 rkl tomaattisosetta

tarjoiluun: spagettia ja juustoraastetta

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

2. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha.

3. Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli ja porkkana. Kuullota hetki.

4. Lisää joukkoon pannulle etikka, kanaliemikuutio, suola, mustapippuri ja basilika.

5. Lisää tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhteluliemi pannulle.

6. Mittaa joukkoon tomaattisose.

7. Hauduta 10-15 minuuttia. Tarkista maku.

8. Tarjoile spagetin ja juustoraasteen kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi