Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Paistetut muikut, Tillidippi

Nokare voita ja muikut pannulle, kohta on luvassa herkuttelua. Paistetut muikut valmistuvat nopeasti ja ovat taivaallisen hyviä.

Paistetut muikut

600 g muikkuja (400 g perattuina)

1 dl karkeita ruisjauhoja

1 tl suolaa

paistamiseen voita

1. Perkaa muikut. Sekoita lautasella suola ruisjauhoihin.

2. Kierittele muikut ruisjauhoissa.

3. Paista muikut voissa rapeiksi ja kullanruskeiksi molemmilta puolilta.

Tillidippi

1 prk ranskankermaa

½ sitruunan mehu

1 tl sitruunankuori raastetta

suolaa, pippuria ja hienonnettua tilliä

1. Sekoita aineet keskenään, anna maustua hetki.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi