Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Broileri-kesäkurpitsaveneet

Täytetyt kesäkurpitsat saavat maukkaan täytteen, johon hyödynnetään myös kurpitsan sisus.

Broileri-kesäkurpitsaveneet

2–3 kesäkurpitsaa

Täyte:

noin 100 g pekonia

250 g broilerin jauhelihaa

2 sipulia

kurpitsojen sisusta

1 dl (mozzarella)juustoraastetta

suolaa, mustapippuria, currya

2–3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa

Päälle noin 2 dl juustoraastetta

1. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa. Poista sisusta lusikalla kovertaen.

2. Pane kurpitsanpuolikkaat voideltuun matalaan laakeaan vuokaan.

3. Suikaloi pekoni ja ruskista paistokasarissa. Lisää pannulle jauheliha ja hienonnetut sipulit.

4. Ruskista ja mausta seos.

5. Lisää kesäkurpitsojen sisus ja hauduta noin 5 minuuttia.

6. Sekoita joukkoon juustoraaste. Täytä kurpitsat seoksella.

7. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, ripottele pinnalle juustoraaste ja jatka paistamista 10–15 minuuttia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi