Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Jauhelihapihvit

Helppo arkiruoka valmistuu nopeasti tutuista ruoka-aineksista ja maistuu hyvälle.

Jauhelihapihvit

500 g jauhelihaa

1 dl korppujauhoja

2 dl vettä tai kermaviiliä

1 sipuli

1 kananmuna

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 tl jauhelihamaustetta

1 tl paprikajauhetta

(valkosipulinkynsi)

1. Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon.

2. Lisää kanamuna, mausteet ja jauheliha.

3. Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Muotoile taikinasta pihvejä. Tee 8 suurta tai 14 keskikokoista pihviä uunipellille.

5. Kypsennä pihvit 225 asteessa 15-20 minuuttia.

6. Tarjoa perunoiden, kastikkeen ja salaatin kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi