Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Tatti-vuohenjuustopasta

Kuivaaminen on kangastatille paras säilöntätapa, pakastaminen omassa liemessään kypsennettynä on myös oikein hyvä.

Tatti-vuohenjuustopasta

noin 1 l kangas- tai muita tatteja

2 salottisipulia

2–3 valkosipulinkynttä

1 rkl voita tai öljyä

2 dl ruokakermaa

0,5 kanaliemikuutiota

rouhittua mustapippuria, suolaa

2 rkl sitruunamehua

1 rkl tuoretta timjamia

200 g vuohenjuustoa

400 g spagettia tai muuta pastaa

1. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja silppua salottisipulit ja valkosipulinkynnet.

2. Hauduta sieniä hetki pannulla. Lisää joukkoon rasva ja sipulit. Hauduta muutama minuutti.

3. Lisää kerma, kanaliemikuutio ja mausteet ja anna kiehahtaa.

4. Leikkaa vuohenjuustosta kovat reunat pois. Murenna juusto kastikkeeseen.

5. Anna juuston sulaa ja hauduta kastiketta vielä hetki.

6. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita sienikastike pastan joukkoon.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi