Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Papu-makkarapaistos

Kotona oleva varasto poikkeuspäivän varalle on nimeltään kotivara. Kotivaraa tarvitaan esimerkiksi, jos kauppaan ei pääse sairastumisen vuoksi.

Papu-makkarapaistos

1 tlk (380 g) ruskeita papuja

1 tlk (380 g) kikherneitä

2 sipulia

1 rkl öljyä

1 tlk (500 g) tomaattimurskaa

n. 1 dl vettä

2 tl oreganoa

1 tl chilitahnaa tms

suolaa, mustapippuria, ripaus sokeria

1 pkt lenkkimakkaraa

100 g (2 dl) juustoraastetta

1. Huuhdo ja valuta pavut sekä kikherneet.

2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita rasvassa.

3. Kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada pannulle.

4. Mausta oreganolla, chilitahnalla, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Kuumenna kiehuvaksi.

5. Kaada papuseos uunivuokaan. Kuori makkara ja leikkaa siihen viiltoja.

6. Leikkaa makkarat annospaloiksi. Nosta makkarat vuokaan. Ripottele päälle juustoraaste.

7. Paista 225°C:ssa 10–15 minuuttia, kunnes makkara on kuumaa ja juusto on saanut hieman väriä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi