Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Kasvissosekeitto

Yrteillä huoliteltu sosekeitto kasviksista on miellyttävän pehmoinen arkiateria.

Kasvissosekeitto

400 g kukkakaalia

3-4 porkkanaa

3 jauhoista perunaa

1 sipuli

1 l kasvislientä

2 dl ruokakermaa

1 dl hienonnettuja yrttejä

suolaa ja ripaus valkopippuria

1. Huuhtele kukkakaali ja irrottele nuput.

2. Kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja sipuli.

3. Kiehauta kasvisliemi kattilassa. Lisää kaikki kasvikset.

4. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä noin 15-20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja kypsiä.

5. Soseuta keitto sauvasekoittimella.

6. Lisää kerma, hienonnetut yrtit ja mausta maun mukaan.

7. Kuumenna ja tarjoa leivän kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi