Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Kurpitsa-sienivuoka

Kangashaperon maku on raakana hiukan kirpeä mutta kypsennettäessä kirpeys häviää ja siitä tulee miedon, hyvän makuinen sieni, joka miellyttää useimpia.

Kurpitsa-sienivuoka

600 g kesäkurpitsaa

2 dl kypsennettyjä sieniä, esimerkiksi tatteja tai haperoita

100 g tuorejuustoa

1 kananmuna

vajaa 1 tl suolaa

hiukan mustapippuria

ripaus timjamia

1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja sekoita joukkoon sienet.

2. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

3. Lusikoi seos voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa 200°C:ssa noin 40 minuuttia.

4. Anna vetäytyä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi