Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Tomaattinen kala-perunavuoka

Maukas arkiateria syntyy yksinkertaisilla raaka-aineilla ja pikku vaivalla.

Tomaattinen kala-perunavuoka

600 g perunaa

500 g kirjolohisuikaleita tms

1 tlk tomaattimurskaa

1 tlk juustoista ruokakermaa

1,5 dl tillisilppua

1 tl mustapippuria

1 tl sitruunapippuria

2 tl suolaa

Pinnalle: 2 dl emmental-juustoraastetta

1. Kuori ja viipaloi perunat.

2. Sekoita tomaattimurska, ruokakerma ja mausteet.

3. Lado perunaviipaleet, lohisuikaleet ja silputtu tilli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

4. Kaada neste päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

5. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin tunti, sammuta uuni, peitä foliolla ja anna hautua vielä noin 15 minuuttia uunissa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi