Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Broileripihvit, Kirsikkasalsa

Maukkaisiin salsoihin sujahtaa auringon kypsyttämät kasvikset, hedelmät ja marjat.

Broileripihvit

4 broilerin ohutta fileepihviä

suolaa, currya, mustapippuria

1. Paista fileepihvit pannulla molemmilta puolilta kypsäksi ja mausta.

2. Tarkista kypsyys.

3. Tarjoa kirsikkasalsan ja uusien perunoiden kera.

Kirsikkasalsa

4 dl kirsikoita

1 kesäsipuli varsineen

1/2 - 1 kpl chiliä

2 rkl öljyä

1 rkl valkoviinietikkaa

ripaus suolaa

1. Puolita kirsikat, poista kivet. Hienonna sipuli varsineen. Hienonna chili.

2. Sekoita salsan ainekset keskenään. Anna maustua hetki.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi