Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Kukkakaalisosekeitto

Myös kasvissosekeitto voi olla maukasta! Höyryävä lautasellinen samettisen pehmeää kukkakaalikeittoa tuo veden kielelle.

Kukkakaalisosekeitto

600 g kukkakaalia

3 jauhoista perunaa

1 l kasvislientä

2 dl ruokakermaa

1 dl hienonnettua kirveliä tai persiljaa

suolaa ja ripaus valkopippuria

1. Huuhtele kukkakaali ja irrottele nuput. Kuori ja kuutioi perunat.

2. Kiehauta kasvisliemi kattilassa. Lisää kukkakaalin nuput ja perunat.

3. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja kypsiä.

4. Soseuta keitto sauvasekoittimella.

5. Lisää kerma, hienonnetut yrtit ja mausta maun mukaan.

6. Kuumenna ja tarjoa leivän kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi