Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Mansikka-raparperipuuro

Jos haluat kuohkeaa puuroa, jäähdytä puuro sokerin lisäämisen jälkeen hyvin. Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi. Sekoita puuroon mansikkasose ja nauti!

Mansikka-raparperipuuro

1 l vettä

3 dl raparperinpaloja

2 dl mannasuurimoita

1dl kauraleseitä

1–1 ½ dl sokeria

noin 6 dl mansikkaa

ripaus suolaa ja inkivääriä

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon rapaperipalat.

2. Keitä viitisen minuuttia kannen alla.

3. Vispilöi joukkoon mannasuurimot ja kauraleseet.

4. Pienennä lieden tehoa ja hauduta puuroa noin noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Varo ettei puuro pala pohjaan.

5. Soseuta puuron hautuessa mansikat sauvasekoittimella.

6. Mausta puuro sokerilla ja lisää mansikkasose.

7. Nosta puuro liedeltä ja anna puuron jäähtyä hetki.

8. Tarjoa esimerkiksi maidon kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi