Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Hedelmäinen grillisalaatti

Itse tehdyt raikkaat salaatit ovat kesäruokaa parhaimmillaan ja maistuvat grillijuhlien vieraille makkaran, lihan tai broilerin kaverina.

Hedelmäinen grillisalaatti

1 hunajameloni

½ vesimeloni

1 kurkku

1 kevätsipuli varsineen

1 punainen chili

1 sitruunan mehu

0,5 dl öljyä

ripaus suolaa ja mustapippuria

0,5 dl basilikaa hienonnettuna

1. Kuutioi hunajamelonin ja melonin hedelmäliha.

2. Halkaise kurkku, poista siemenet ja viipaloi kurkku.

3. Hienonna chili, basilika ja kevätsipuli varsineen.

4. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua viileässä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi