Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Etlarin eväät: Pesto-jauhelihakastike

Runsaasti basilikaa sisältävä pesto tuo raikkaan tuulahduksen kesän vihreästä yrttimaasta.

Pesto-jauhelihakastike

400 g paistijauhelihaa

1 sipuli

2 valkosipulin kynttä

2 dl vettä

3-4 rkl pestoa

1 prk (70g) tomaattisosetta

suolaa, mustapippuria

4 tippaa tabascoa

2 dl ruokakermaa

1. Pilko sipuli pieneksi.

2. Paista jauheliha ruskeaksi, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lisää sipulisilppu ja kuullota kunnes sipuli on läpikuultavaa.

4. Lisää tomaattisose, murskatut valkosipulit, mausteet, vesi ja pesto.

5. Lisää ruokakerma.

6. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.

7. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

8. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi