Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Tällä vinkillä saat paremmat popparit

Tavispopcorneista saa vielä maistuvampia pienillä nikseillä. Kuva: Juha Peurala

Näyttelijä Antti Luusuaniemi kertoi äskettäin Yhteishyvässä, että hän pirskottelee popcorniensa päälle tryffeliöljyä. Muusikko Kasmir eli Thomas Kirjonen jakaa puolestaan omien poppareidensa reseptin tuoreessa Annoskateus-ruokakirjassaan.

Kymmenen vuotta kokkina työskennellyt Kirjonen kirkastaa ensin 250 grammaa voita ja lisää kirkastettuun osuuteen puoli desilitraa soijakastiketta. Suolan määrää voi hallita vähentämällä soijaa.

Seos sumutetaan pinnalle, ja halutessa popparit höystetään vielä pekonitomulla eli uunissa kuivaksi paistetulla pekonilla, joka ajetaan tomuksi tehosekoittimessa ja maustetaan yrtein.

Soili Porokka
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi