Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Italialainen leipäsalaatti eli panzanella

2 keltaista paprikaa

1 kesäkurpitsa

6 viipaletta (kuivahtanutta) maalaisleipää

250 g kirsikkatomaatteja

1 nippu kevätsipulia

125 g mozzarellaa

100 g mustia oliiveja

1 pieni purkki (35 g) kapriksia

öljyä paistamiseen, koristeeksi basilikaa

kastike: ½ dl oliiviöljyä, ¼ dl punaviinietikkaa, mustapippuria, ripaus sokeria ja suolaa

1.Grillaa paprikat grillissä tai uunissa, kunnes niiden kuori kupruilee ja muuttuu mustaksi (noin 10 min).

2.Laita paahdetut paprikat kulhoon ja peitä kelmulla. Kuori jäähtyneet paprikat, poista kanta ja siemenet. Paloittele.

3.Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja paista kauniin värisiksi.

4.Kuutioi leivät ja paista pintaan kaunis väri.

5.Puolita kirsikkatomaatit. Viipaloi kevätsipuli ja paista kevyesti.

6.Laita kasvikset tarjoiluastiaan. Revi tai kuutioi mozzarella ja lisää se oliivien, kapristen ja leipäkuutioiden kanssa.

7.Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike salaattiin. Koristele basilikalla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi