Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Kesäinen hernesosekeitto

1 sipuli

2 rkl rypsiöljyä

800 g (4 pussia) pakasteherneitä

6 dl kasvis- tai kanalientä

1 dl ruokakermaa

½-1 dl hienonnettua minttua

suolaa ja pippuria

1.Kuori ja hienonna sipuli.

2.Kuumenna kattilassa tilkka öljyä. Lisää sipuli ja herneet.

3.Kaada päälle kuuma liemi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5–10 minuuttia.

4.Soseuta keitto sauvasekoittimella.

5.Lisää kerma ja minttu. Sekoita ja tarkista maku.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi