Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Tomaattinen kesäkurpitsakeitto

3 rkl öljyä

1 vihreä kesäkurpitsa

1 keltainen kesäkurpitsa

pieni purjo

2–3 valkosipulinkynttä

5 dl kasvislientä

1 prk (400 g) tomaattimurskaa

pieni purkki tomaattipyreetä

basilikaa, oreganoa, minttua, persiljaa

suolaa, mustapippuria

ranskankermaa

1.Suikaloi pestyt kurpitsat ja purjo. Kuori ja hienonna valkosipuli.

2.Hauduta niitä jonkin aikaa öljyssä kattilassa.

3.Lisää kasvislientä, tomaattimurska ja –pyree.

4.Keitä hiljalleen noin puoli tuntia.

5.Mausta silputuilla tuoreilla yrteillä, suolalla ja pippurilla.

6.Tarjoa leivän ja ranskankerman kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi