Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Kasviskeitto peston kera

3 porkkanaa

1 sipuli

2 varsisellerin vartta

3 valkosipulinkynttä

1 pieni kesäkurpitsa

4 isoa tomaattia

1 rkl öljyä

2 rkl tomaattipyreetä

7,5 dl kasvislientä

suolaa, mustapippuria

1 prk (400 g) kidney papuja

hienonnettua basilikaa

Tarjoiluun pestoa

1.Kuori ja leikkaa sipuli kuutioiksi.

2.Kuori ja suikaloi porkkanat, varsiselleri ja valkosipulin kynnet.

3.Halkaise kesäkurpitsa ja koverra siemenet pois lusikalla. Leikkaa suikaleiksi.

4.Kuutioi tomaatit.

5.Kuumenna öljy kattilassa ja lisää tomaattipyree, sipuli, valkosipuli ja porkkana. Kuullota muutama minuutti.

6.Lisää varsiselleri, kesäkurpitsa ja kasvisliemi. Keitä muutama minuutti.

7.Lisää tomaattikuutiot, suola ja mustapippuri. Hauduta vielä 2-3 minuuttia.

8.Lisää pavut. Kuumenna ja lisää viimeisenä basilikasilppu.

9.Tarjoa keitto peston ja leivän kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi