Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Raparperi-mansikkajuoma

2 l raparperinpaloja

1 l mansikoita pakaste tai tuore

2 sitruunan mehu

3 l vettä

0,5kg sokeria

1 rkl sitruunahappoa

1.Keitä vesi.

2.Laita astiaan raparperipalat, sulatetut mansikat, sitruunamehu sekä sokeri ja kaada keitetty vesi päälle. Sekoita. Anna jäähtyä hiukan ja lisää sitruunahappo.

3.Jätä mehu tekeytymään huoneenlämpöön n. vuorokaudeksi.

4.Siivilöi ja pullota ja säilytä viileässä.

5.Mehu on tiivistettä, jota voi laimentaa kivennäisvedellä tai vedellä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi