Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Savukala-kananmunalaatikko

150g savukalaa

300g pakastekasvissekoitusta tai tuoreita

4 kananmunaa

3 dl maitoa

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

0,5 dl tillisilppua

voiteluun öljyä

1.Paahda pakastekasviksia kuivalla pannulla, kunnes kasviksista irtoava neste haihtuu ja kasvikset saavat väriä. Lisää lopuksi joukkoon paloiteltu savukala ja sekoita varovaisesti.

2.Sekoita kulhossa munat, maito, tillisilppu, suola ja pippuri.

3.Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n. 1 l). Voitele leivinpaperia hieman.

4.Lisää päälle kasvis-kala seos.

5.Kypsennä 175-asteisessa uunissa n.25–30 minuuttia.

6.Nauti raikkaan salaatin kera.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X