Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Savukala-kananmunalaatikko

150g savukalaa

300g pakastekasvissekoitusta tai tuoreita

4 kananmunaa

3 dl maitoa

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

0,5 dl tillisilppua

voiteluun öljyä

1.Paahda pakastekasviksia kuivalla pannulla, kunnes kasviksista irtoava neste haihtuu ja kasvikset saavat väriä. Lisää lopuksi joukkoon paloiteltu savukala ja sekoita varovaisesti.

2.Sekoita kulhossa munat, maito, tillisilppu, suola ja pippuri.

3.Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n. 1 l). Voitele leivinpaperia hieman.

4.Lisää päälle kasvis-kala seos.

5.Kypsennä 175-asteisessa uunissa n.25–30 minuuttia.

6.Nauti raikkaan salaatin kera.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko Plus nyt 3 kk vain 9,90 € / kk!

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen