Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Jauhelihakeitto

1 rkl rypsiöljyä

400 g naudan jauhelihaa

1/2 tl suolaa

2 l vettä

600 g perunoita (kiinteämaltoinen)

1 iso sipuli silputtuna

150 g palsternakkaa

150 g lanttua

150 g juuriselleriä

2 porkkanaa

1-2 lihaliemikuutiota

15 mustapippuria

1 ruukku lipstikkaa, persiljaa tai lehtipersiljaa

1.Mittaa kattilaan vesi ja kiehauta.

2.Kuori perunat, sipuli, palsternakka, lanttu, juuriselleri ja porkkanat.

3.Paloittele kasvikset ja lisää kiehuvaan veteen.

4.Lisää joukkoon lihaliemikuutiot ja mustapippurit.

5.Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.

6.Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kypsäksi käännellen, mausta suolalla. Lisää keiton joukkoon.

7.Tarkista liemen maku. Mausta mieleiseksesi.

8.Silppua lopuksi joukkoon lipstikkaa tai persiljaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi