Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Kukkakaalisosekeitto

1 (800g) kukkakaali

2 porkkanaa

1 l vettä

1 kasvisliemikuutio

2 dl ruokakermaa

suolaa, mustapippuria, yrttejä

1.Pilko kukkakaali ja kuoritut porkkanat paloiksi.

2.Keitä kasvikset liemikuutiolla maustetussa vedessä kypsiksi.

3.Soseuta keitto ja lisää ruokakerma. Kuumenna ja mausta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi