Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Sitruunainen kalakeitto

1 l vettä

1 laakerinlehti

maustepippureita ja suolaa

pala purjoa

pieni pala selleriä

1 palsternakka

1 porkkana

6 perunaa

500 g siika-, kuha- tai ahvenfileetä

1 sitruunan mehu

1 valkosipulinkynsi

reilusti ruohosipulia silputtuna

1. Lisää kiehuvaan veteen mausteet ja suikaloidut kasvikset.

2. Keitä kasvikset lähes kypsiksi ja lisää joukkoon kuutioidut perunat ja hetken päästä kalapalat.

3. Keitä hiljaa hauduttaen kypsäksi.

4. Lisää tarvittaessa vettä.

5. Mausta kypsä keitto sitruunamehulla ja ruohosipulilla.

6. Tarjoa ruisleivän kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi